Батько Тайсона Ф'юрі назвав головну помилку сина перед боєм з Нганну

Батько Тайсона Ф'юрі назвав головну помилку сина перед боєм з НганнуДжон Ф'юрі, батько чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі британця Тайсона Ф'юрі, розповів, які помилки були допущені його сином перед підготовкою до бою з камерунським бійцем ММА Френсісом Нганну.

«Тайсон – ветеран у цьому спорті. Ніхто нічого нового не може його навчити. Все що потрібно було зробити перед боєм з Нганну, то це попрацювати над своїм тілом, привести його у форму, вибрати правильну тактику і відбоксувати як він уміє.

Навіщо міняти те, що й так добре працює? Тайсон завжди робить те, що робить. Він знає, як діяти. Він не дурень. Сподіваюся, що команда зробить висновки та виправить усе до поєдинку з Усиком», - сказав Ф'юрі-старший.

Нагадаємо, Бій Тайсон Ф'юрі — Франсіс Нганну відбувся 28 жовтня 2023 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Поєдинок був 10-раундовим, на кону не стояли жодні титули.
У третьому раунді Нганну лівим хуком відправив Ф'юрі в нокдаун, проте британець зміг продовжити поєдинок і зрештою здобув перемогу роздільним рішенням суддів: 94-95, 96-93, 95-94.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне