Джошуа відреагував на анонс бою з Нганну: Це буде хороший бій

Джошуа відреагував на анонс бою з Нганну: Це буде хороший бійКолишній чемпіон світу в надважкій вазі британець Ентоні Джошуа висловився про бій із камерунським бійцем змішаних єдиноборств Френсісом Нганну.

За словами британця, він зосереджений на підготовці до поєдинку.
«Кожен бій кудись веде. Зараз мій розум, дух, душа, тіло сконцентровані на цьому протистоянні. Я не думаю ні про які титули чемпіона світу. Моя головна мета - Френсіс і проходження інтенсивного тренувального табору. Якщо я здобуду перемогу над собою в залі, то й здобуду перемогу під час поєдинку.

Я не казатиму забагато, але в мого суперника також дві руки і дві ноги, як і в будь-якого іншого бійця. Просто в кожного розум інший. Кожен унікальний по своєму. У нього були схожі на мене суперники, у мене були схожі на нього опоненти. Щоразу вам доведеться забрати чиюсь душу, тож я з нетерпінням чекаю цього виклику. Це буде вибухонебезпечно. Мій суперник вміє контратакувати і я люблю це робити. Ми обидва можемо боксувати і обидва можемо обмінюватися ударами. Це буде хороший бій.

Дякую моїй команді, за те, що надали мені таку можливість. Я хочу показати, що є найкращим суперважковаговиком Великої Британії. Мене не дуже хвилює весь світ, а більше місце, де живу. Я хочу, щоб усі знали, що я прославляю бокс у своїй країні», - наводить слова Джошуа Boxing Social.
Джошуа і Нганну проведуть бій 8-го березня в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія.

Раніше повідомлялося, що переможець бою Джошуа - Нганну зустрінеться з переможцем поєдинку Ф'юрі - Усик.

 
За матеріалами: ISPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне