Ріккі Хеттон сильно переживає за Тайсона Ф'юрі

Ріккі Хеттон сильно переживає за Тайсона Ф'юріБританська легенда боксу Ріккі Хеттон зізнався, що сильно переймається співвітчизником Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), якому вже в лютому битися за звання абсолютного чемпіона світу з українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Хеттон не впевнений, що Ф'юрі вчасно піде з боксу: «Мою історію ви й так добре знаєте. Я не хотів завершувати кар'єру. Мені дуже важко далося це рішення. І зараз я сильно переживаю за Ф'юрі та Келла Брука. Адже ці чуваки мої кореша. Але я вважаю, що їм потрібно всерйоз задуматися про те, чим вони хотіли б займатися після виходу з боксу».

Хеттон попереджає, що рано чи пізно «час все одно нажене і скаже тобі прямим текстом про те, що ти вже занадто старий для боксу. Я вже минув цей момент. Провів виставковий бій. І це було шикарно. Але потім все одно доведеться шукати інший шлях. Я люблю слухати інтерв'ю Ф'юрі, обожнюю його серіал на Netflix. Але я постійно запитую, чим він займатиметься після боксу?»

Хеттон дуже важко переживав завершення кар'єри. Була і депресія, і проблеми з наркотиками/алкоголем. Була навіть спроба покінчити життя самогубством: «Я зумів дістатися іншого боку тунелю і знайшов там щастя. Але не обійшлося без такого серйозного зриву...»

У січні минулого року стало відомо, що Келл Брук присів на кокаїн. Пізніше він зізнався, що йому просто паршиво без боксу.


 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне