Стало відомо, хто стане основним спарингером Фьюрі до бою з Усиком

Стало відомо, хто стане основним спарингером Фьюрі до бою з УсікомЧемпіон світу за версією WBC у хевівейті британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), схоже, визначився з основним спаринг-партнером у підготовці до лютневої уніфікації з володарем усіх інших поясів дивізіону українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО).  

BoxingScene повідомляє про те, що в тренувальний табір Ф'юрі покликали екс-чемпіона IBF австралійського крузера Джея Опетаю (24-0, 19 КО). Також джерело підтверджує чутки про те, що Опетая виступить у рамках шоу Усик vs Ф'юрі, яке відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Опетая - швидкий, технічний, маневрений шульга - оптимальний вибір для Ф'юрі, що в черговий раз доводить, з якою серйозністю британець підходить до бою за звання абсолютного чемпіона світу.

У 2022 році Опетая відібрав чемпіонський титул у переможця другого сезону Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) Майріса Брієдіса. Він мав зустрітися з ветераном у реванші, але не зміг прийняти бій, бо раніше вже підписав контракт на поєдинок із Еллісом Зорро з Англії – був змушений відмовитись від титулу.


 
За матеріалами: Vringe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне