Джойс про можливий поєдинок з Джошуа: Я маю те, що йому потрібно

Джойс про можливий поєдинок з Джошуа: Я маю те, що йому потрібноВолодар тимчасового титулу WBO у хевівайті британець Джо Джойс (15-0, 14 КО) не виключає, що незабаром поміряється силами з екс-об'єднаним чемпіоном дивізіону співвітчизником Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО).

Нещодавно Джошуа назвав Джойса серед бажаних суперників, Джо (а також його промоутер) відразу ж висловили зацікавленість у такому поєдинку.

Спершу все ж таки потрібно дочекатися вихідних. Адже в суботу в Лондоні (Англія) Джойс проведе дебютний захист свого напівтитулу — битися буде з лівшою з Китаю Чжаном Чжилеї.

«Тут така річ, — усміхається Джойс. — із Чжаном у нас взаємна повага. А з Джошуа ми раніше трохи побили горщики. Але, сподіваюся, зможемо залагодити наші стосунки у рингу. Гадаю, він викинув телефон після поразки Енді Руїсу. Навколо нього витав ореол непереможності. Він ніби впав з величезної такої гори. І вболівальники одразу почали в ньому сумніватися. Я б не списував його з рахунків. Тим більше, що він молодший за мене. Але він був уже на вершині цієї гори. І зараз він бачить на ній мене. Так, маю те, що йому потрібно — чемпіонський титул. Тож для нього це чудова нагода повернутися на втрачені позиції».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне