Хейні - про бій з Ломаченком: Переговори не були такими легкими, як усі вважають

Хейні - про бій з Ломаченком: Переговори не були такими легкими, як усі вважаютьАбсолютний чемпіон світу в легкому дивізіоні Девід Хейні розповів про труднощі організації бою проти Василя Ломаченка та свою мету у цьому протистоянні.

«Переговори не були такими легкими, як усі вважають. Але це просто залишиться за зачиненими дверима. Потрібен час, щоб бій відбувся. Очікувалося, що двобій пройде в Саудівській Аравії, були великі шанси провести його там. Але в результаті ми поб'ємося в Лас-Вегасі.

Я однозначно показав приклад. Зараз Лома став трохи старшим. Я все ще молодий і випробуватиму себе в бою з таким хлопцем, як Ломаченко. Так що я напевно показую приклад молодшим, висхідним бійцям.

Це величезний бій: два технічні бійці, екс-лідер рейтингу pound-for-pound та хлопець, який намагається себе зарекомендувати. Один боєць намагається довести, що він, як і раніше, той, ким був, а другий - реалізувати мрію свого життя і бути абсолютним чемпіоном, утримувати пояси і довести світові, що я найкращий», - сказав Хейні сайту Sky Sports.

Нагадаємо, що поєдинок Девін Хейні – Василь Ломаченко відбудеться 20 травня у Лас-Вегасі.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне