Хейні: На відміну від Ломаченка я пройшов іншу школу боксу

Хейні: На відміну від Ломаченка я пройшов іншу школу боксуАбсолютний чемпіон світу в легкому дивізіоні американець Девін Хейні (29-0, 15 КО) в інтерв'ю для Fighthype поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з українцем Василем Ломаченком (17-2, 11 КО).

«Ломаченко виглядає маленьким боксером, але розмір не має значення. Все вирішують навички, тільки вони мають значення в ринзі. 

Він уже бився з великими хлопцями – Накатані, ще хтось був. Мій розмір не має значення. Ми обидва в легкій вазі – ось що має значення.
Думаю, мій боксерський IQ вищий. Але це не поєдинок двох IQ. Я пройшов іншу школу боксу. Поважаю його школу, досвід серед любителів».

«Я пройшов школу Флойда, свого батька і інших тренерів. Вірджіл Хантер, Едді Мустафа, Рой Джонс, Флойд-старший. Так багато хороших різних тренерів. Пройшовши іншу школу, щоб показати свій IQ. 

Ми рухалися до цього моменту різними шляхами, але тепер обидва на вершині. Не скажу, що мій або його шлях був краще. Ми обидва досягли цього моменту, щоб битися за абсолют. Різні маршрути все одно приведуть вас до кінцевої мети – бути там, де ми є».

 
За матеріалами: XSPORT
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне