Ентоні Джошуа назвав свою мету в боксі

Ентоні Джошуа назвав свою мету в боксіБританський суперважкоатлет Ентоні Джошуа зізнався, що зараз головна мета для нього - добре заробити. На думку Джошуа, без чемпіонського титулу, він не зможе добитися поставлених завдань, тому для досягнення мети необхідно дбати про свою спадщину.

«Навіщо люди ходять на роботу? Навіщо ми тут? Ми всі тут зібралися, щоб насамперед робити гроші. Я боксер, але пріоритет для мене – гроші. Я не стану вам брехати.

Кожен має отримати свою монету. Тому я відкрив управлінський бізнес, щоб показати молодим спортсменам як бути незалежним.  

ротягом своєї кар'єри я часто ухвалював неправильні рішення. Я не можу повернутися до того часу, коли мені було 23 роки, і тільки піднімався на вершину, щоб усе виправити. Бізнесмен може зробити помилку, а потім виправити її, а боксер, коли програє, втрачає все.


Тож молоді хлопці повинні йти за своєю мрією та переслідувати ці титули. Бережіть свою мрію. Часто боксери не одержують того, що стоять. Ви отримуєте те, про що домовляєтеся. Тож будьте розумні за столом перемовин», - сказав Джошуа.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне