Едді Хірн запропонував супертурнір у хевівейті

Після того, як остаточно стало зрозуміло, що мегафайт між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком не відбудеться, британський промоутер Едді Едді Хірн запропонував супертурнір у хевівейтіХірн запропонував «піти іншим шляхом» та влаштувати міні -турнір для визначення абсолютного чемпіона хевівейту.

Хірн взяв до уваги бажання Деонтея Уайлдера «без розмов» стати наступним суперником Усика, а також власні слова, що його підопічний Ентоні Джошуа після того, як проведе намічений на 1 квітня поєдинок проти Джермейна Франкліна, готовий битися з Ф'юрі на тих же умовах, які обговорювалися ще наприкінці минулого року.  

«Якщо бій Ф'юрі-Усік не відбудеться, а Джошуа пройде Франкліна… Ф'юрі проти Джошуа, Уайлдер проти Усика — і переможець проти переможця за звання абсолютного чемпіона», — зробив нехитру формулу функціонер.

Додамо, що бажання побитися з Ф'юрі також виявив мексиканський екс-чемпіон Енді Руїс-молодший, незважаючи на те, що має припис WBC битися з Уайлдером за позицію обов'язкового претендента для Тайсона».

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне