Це ще не кінець! Переговори щодо бою Усик-Фьюрі продовжуються

Це ще не кінець! Переговори щодо бою Усик-Фьюрі продовжуютьсяВсупереч інформації, що з'явилася сьогодні, про те, що переговори по бою за звання абсолютного чемпіона суперважкої ваги між українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО) і британцем Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) остаточно зірвані, згідно зі свіжою заявою промоутера  Френка Уоррена, двобій ще можна врятувати.

Незважаючи на те, що Усік прийняв вимогу Ф'юрі, погодившись на 30 відсотків призового фонду, сторони вперлися в пункт про реванш. Тайсон спочатку відмовлявся від негайного повторного бою, а потім каменем спотикання знову став розподіл гонорарів, тепер уже у другому поєдинку.

Уоррен повідомляє, що Ф'юрі таки дав згоду на реванш, проте хоче такі ж умови, які були прописані для повторного поєдинку Усіка з Ентоні Джошуа, коли призовий фонд був поділений порівну, незважаючи на перемогу українця у першому бою.

За словами британського функціонера, вони з промоутером Усіка Олександром Красюком погодили новий раунд телефонних переговорів, щоб спробувати врятувати призначений на 29 квітня у Лондоні мегафайт.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне