Ф'юрі оголосив про початок підготовки до бою з Усиком і пішов із соцмереж

Ф'юрі оголосив про початок підготовки до бою з Усиком і пішов із соцмережЧемпіон WBC у суперважкій ваговій категорії Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) пообіцяв, що його об'єднавчий бій із володарем титулів IBF/WBO/WBA з України Олександром Усиком (20-0, 13 КО) стовідсотково пройде 29 квітня на стадіоні Wembley у Лондоні (Англія), хоч команда українця ще день тому сумнівалася у тому, що таке можливо.

Ф'юрі записав відео, в якому звернувся до фанатів, щоб повідомити про початок підготовчого процесу до майбутньої сутички проти Усика.

«Усім привіт, як би весело не було останні три доби тероризувати Усика та його команду, завтра я вирушу до тренувального табору і повністю зникну із соцмереж, як робив раніше», - сказав Тайсон.

При цьому він додав, що, хоч і сховається від публічності, його аккаунт у Instagram не простоюватиме.

 «Один із членів моєї команди вестиме мою Instagram-сторінку, щоб тримати вас в курсі моїх тренувань і всього іншого... 29 квітня точно та сама дата, так що побачимося того вечора».

«Вас чекає найбільший бій в історії британського боксу, поєдинок століття. Два небиті чемпіони світу в хевівейті змагаються один з одним, щоб дізнатися, хто стане королем дивізіону - на кону абсолютний чемпіонський титул», - підсумував Ф'юрі, а потім раптово сказав: - Миру, доброї підготовки Усику, і нехай виграє найсильніший».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне