Федерація боксу України перевірить своїх спортсменів на причетність до руху «ЧВК Редан»

Федерація боксу України перевірить своїх спортсменів на причетність до руху «ЧВК Редан»Федерація боксу України розмістила у Фейсбуці заяву про намір перевірити своїх спортсменів на причетність до російського руху «ЧВК Редан».

«В Україні починає набувати популярності російських рух «ПВК Редан». 

Походження руху є російським, тому є ознаки пропаганди ІПСО для використання підлітків в дестабілізації складної ситуації в Україні. Рух відомий організацією бійок із представниками інших субкультур, що спонукає до насильства і жорстокості. 

Федерація боксу України висловлює своє занепокоєння з цього приводу і засуджує рух «ПВК Редан». Тому, ми радо запрошуємо всіх охочих направляти свою силу в корисне русло. А саме - приходити до боксерських залів і займатись боксом, чи іншими видами спорту! 

Федерація боксу України зробить перевірку своїх спортсменів, якщо серед них буде виявлено учасників даного руху, стосовно таких осіб буде прийматись рішення дисциплінарної комісії ФБУ. 

Не допустімо, аби звірство нашого недолугого сусіда обізлило наших дітей - майбутнє нашої країни! Агресія проти ближнього, це не наш стиль, ми маємо власні цілі і цінності, за які відважно боремось вже протягом року. Слава Україні! Слава ЗСУ!, - йдеться у заяві.




 
За матеріалами: ФБУ
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне