Одлі Харрісон: Ф’юрі може стати першим, хто зробить це з Усиком

Одлі Харрісон: Ф’юрі може стати першим, хто зробить це з УсикомВідомий британський боксер Одлі Харрісон передбачає, що чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі достроково переможе володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

«Тайсон Ф'юрі поки не схибив, він прорахував цю гру, впорався з кожним суперником, з яким зустрічався, - наводить слова Харрісона Boxing News24/7. -  Я думаю, що Ф'юрі, враховуючи, як він зараз використовує свої габарити, дечого позбавить Усика. Він легкий на ногах, на відміну від Джошуа в його поєдинках з Вусіком, коли Ентоні починав сповільнюватися. Тайсон може рухатися усі 12 раундів, але він також може йти вперед. Усик - гарний, розумний, жорсткий боксер, але у Ф'юрі є всі необхідні для такого бою трюки. Він може навалюватися на нього, працювати на ближній дистанції, зловити його. У нього дуже багато трюків. 

Я думаю, що Ф'юрі зупинить Усика в пізніх раундах. Він може стати першим, хто це зробить з Олександром. Тайсон може приймати удари у відповідь, тому що йому начхати на це. Він теж швидкий, тому Усик втратить свою ключову перевагу над попередніми суперниками. Він не зможе підкрадатись і ловити Ф'юрі швидкими ударами. Це буде ключовою технічною перевагою у їхньому поєдинку. Як тільки Усік почне задкує, бій закінчиться», - передбачає Харрісон.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне