Брієдіс - про бій Усик – Ф'юрі: Шість раундів відбоксують і обидва втомляться

Брієдіс - про бій Усик – Ф'юрі: Шість раундів відбоксують і обидва втомлятьсяВідомий латвійський боксер Майріс Брієдіс поділився очікуваннями від майбутнього бою свого колишнього суперника Олександра Усика проти чемпіона WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі.

«Як ви бачите, з боку Тайсона Ф'юрі знову відбувається шоу-програма, починається ажіотаж, - сказав Брієдіс в інтерв'ю YouTube-каналу «Студія боксу Віктора Ялимова». - Я думаю, Усік повинен подякувати Ентоні Джошуа за можливість побоксувати. Боксуючи в Україні, він би таких грошей ніколи в житті не заробив. Це моя думка. І Белью і Чісора - це його скриня золота.

Кого бачу фаворитом? Поговорімо про це, коли відбудеться бій. Тому що невідомо, коли він відбудеться. Це також дуже важливо. Там не можна однозначно сказати, що прямо один виграє. Це залежить від різних факторів: наскільки хтось буде мотивований, у кого як пройде табір і так далі.

Габарити Ф'юрі, звісно, феноменальні. Як він рухається, наскільки він пластичний, як поводиться в рингу та за рингом. Але це бокс. Ми бачили, що Стів Каннінгем зробив із Ф'юрі. Він перейшов із крузерів у супертяжі та у четвертому раунді зробив жорсткий нокдаун, але просто не вистачило. Я вважаю, що на той момент Ф'юрі був дуже вражений.

Я думаю, вони максимум відбоксують шість раундів і обидва втомляться. Шість раундів – і хтось упаде від безсилля».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне