Брієдіс зустрівся з Віталієм Кличком: Тільки так можна перемогти зло. Слава Україні

Брієдіс зустрівся з Віталієм Кличком: Тільки так можна перемогти зло. Слава УкраїніКолишній чемпіон світу у першій важкій вазі Майріс Брієдіс записав спільне відео з мером Києва Віталієм Кличком під час свого візиту до столиці України. Відповідний ролик латвійський боксер виклав на своїй сторінці у Instagram.

«Здорово, коли ти зустрічаєш старих друзів. Здорово, коли до тебе приїжджають, коли помагають. Я дуже радий, що з Латвії нам привозять гуманітарну допомогу. Ми отримали автобуси з Риги. Я дуже радий бачити мого старого друга Майріса Брієдіса, який приїхав та підтримав Київ, Україну та наших дітей. Величезне спасибі всім тим, хто підтримує та переживає за Україну, бо єдність з Україною – це запорука успіху, ключ до відновлення миру в Україні та Європі», - сказав Кличко.

«На запрошення Віталія Кличка ми три дні були у Києві. Ми бачили, що тут відбувається, були у Бучі та інших містах. Це жах. Тому ми маємо бути разом з українцями, ми маємо допомагати, і тільки так можна перемогти зло. Слава Україні», - заявив Брієдіс.

 
За матеріалами: Instagram
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне