Ф'юрі розповів, з ким поб'ється, якщо не отримає бій з Усиком

Ф'юрі розповів, з ким поб'ється, якщо не отримає бій з УсикомВ одному з недавніх інтерв'ю чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі заявив, що не збирається битися зі своїм співвітчизником Ентоні Джошуа.

За словами Тайсона, у разі, якщо він не зможе отримати бій із володарем титулів WBA, WBO та IBF у його ваговій категорії українцем Олександром Усиком, то добиватиметься поєдинку з екс-чемпіоном UFC у важкій вазі Френсісом Нганну. Ф'юрі не виключає, що проведе з камерунцем два бої, на боксерському рингу та в клітці для ММА.

«Моя пропозиція Нганну знаходиться на столі. Якщо Усик відмовиться битися, то я прагну до бою з ним. Я збираюся укласти угоду на два бою, у боксерському рингу та у клітці. З іншого боку, я ніколи не казав, що битимуся з ним на боксерському рингу. Я завжди говорив про клітку, то давайте зробимо це.

На боксерському рингу – це безглузде протистояння. Це було б схоже на те, ніби я бився з кимось у місцевому спортзалі – залі для бодібілдингу. Але в клітці, з чотирма унцовими рукавичками, все може статися», - сказав Ф'юрі.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне