Кішон Девіс пояснив, чому не вірить у перемогу Ломаченка над Хейні

Кишон Дэвис объяснил, почему не верит в победу Ломаченко над ХэйниАмериканський проспект Кішон Девіс не вірить, що Василь Ломаченко зможе перемогти абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Девіна Хейні.

«Чи переможе Хейні Ломаченко? Так. Я виходжу з того, що Ломаченко сказав у рингу після бою з Джемейном Ортісом: "Ой, так ти суперважкоатлет. Ти суперважкоатлет". Я ніколи не чув від Ломаченка нічого подібного протягом усієї його кар'єри. Він був монстром. Він не казав нічого такого. Мабуть, Ломаченко відчуває те саме. 

Він старіє, та це бокс. У нього були всі ці операції, Ломаченко стає старшим, він провів 400 боїв по любителях. Я однозначно гадаю, що зараз він на спаді. Я все одно вважаю його чудовим, чудовим бійцем. Він все ще міг би бути чемпіоном світу, але йому буде складно битися у важчій ваговій категорії з усіма цими молодими хлопцями. Вони такі ж голодні, як і Ломаченко, коли він піднімався нагору. 

Він мав операції на обох плечах, це сильно впливає на твоє тіло. Нехай він і не так довго виступає у профі, але загалом він мав тривалу кар'єру», - сказав Девіс.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне