Джон Фьюрі не вважає майбутній бій Тайсона з Усіком складним випробуванням

Джон Фьюрі не вважає майбутній бій Тайсона з Усіком складним випробуваннямДжон Ф'юрі, батько чемпіона WBC у хевівайті британця Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО), не вважає майбутній бій сина з українцем Олександром Усиком (20-0, 13 КО) найскладнішим випробуванням у кар'єрі.

На думку Ф'юрі-батька, побоюватися Тайсону варто іншого потенційного опонента: «Що потрібно синові? Чого хоче від боксу? Випробувань та реального виклику. Саме таким буде бій із Френсісом Нганну. Саме він — відповідний суперник для такої справи. І якщо вони зможуть домовитися, це буде реально цікаво».

Чому Нганну небезпечніше за Усика? Джон має відповідь на це запитання: «Він несе в собі набагато більше реальної загрози. Якби я вибирав, то зупинився б на Усику. З ним все зрозуміло – звичайний бокс. Тиц-тиц-тиц, потім погнав намотувати кола по рингу. Яка тут до біса небезпека? А якщо в тебе в суперниках реальний здоровань, то це вже, вважай, інша гра. Вони мають що запропонувати у відповідь. І це – ударна міць. А на що здатна сила? Правильно! Вона руйнує!»

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне