Промоутер Ф'юрі озвучив нові терміни проведення бою з Усіком

Промоутер Фьюри озвучил новые сроки проведения боя с УсикомБританський промоутер Френк Уоррен, який веде справи володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, повідомив, що бій із чемпіоном WBA/WBO/IBF Олександром Усиком тепер намічено не на 4 березня, як планувалося спочатку, а на кінець березня - початок квітня.

«Ми дуже далеко просунулися, але є кілька речей, над якими нам потрібно попрацювати, – наводить слова Уоррена talkSPORT. - Ми намагаємося прийти до моменту, коли зможемо якнайшвидше анонсувати цей бій. Ми всі вважаємо, що він відбудеться.

Ми чекаємо, що цього тижня отримаємо кілька пропозицій. Поки що жодної з них не надійшло. Тільки після цього Тайсон ухвалить своє рішення. Я сподіваюся, що бій відбудеться наприкінці березня – на початку квітня. Ми націлені на цей термін.

Ми сподіваємося, що домовимося про дату, але двобій однозначно відбудеться. У команди Усика немає промоутерських зв'язків, вони вільні агенти, у них немає контрактів із телеканалами. Тож у цьому плані все дуже просто».

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне