«Жадібний диявол!» Редкач назвав причину зриву бою з Бронером

«Жадібний диявол!» Редкач назвав причину зриву бою з БроунеромУкраїнський боксер Іван Редкач (23-6-1, 18 КО), що проживає в США, не битиметься з екс-чемпіоном світу в чотирьох категоріях зі США Едріеном Бронером (34-4-1, 24 КО).

Напередодні, Редкач опублікував низку повідомлень у себе в соцмережі, з яких можна було зробити висновок, що поєдинок, раніше анонсований на 18 лютого, але пізніше перенесений на тиждень, не відбудеться. Зокрема, Іван написав, що «покінчив із боксом». Згодом Редкач вийшов на зв'язок із boxingscene і заявив, що виною всьому його розбіжності з промоутером Джо Дегуардіа. Зокрема, боксер показав скріншот їхнього листування з таким текстом: «Забирай $35 000 із мого гонорару або забирай взагалі все, але відпусти мене битися. Мені потрібна твоя відповідь прямо зараз», — писав Іван промоутеру.

Джерело передбачає, що спочатку угода на бій могла бути укладена безпосередньо між BLK Prime та представниками Редкача, але є без участі Дегуардіа. Останньому, зрозуміло, це не сподобалося.

У свою чергу, Редкачу не до вподоби, як промоутер до нього ставиться.

«Він просто жадібний диявол, — характеризує Іван роботодавця. — Він і пальцем не поворухнув для цього бою, але хотів на мені заробити. Я віддав йому всі гроші, але він хотів, щоб BLK заплатили йому більше».

Враховуючи, що Бронер наїв здоровене пузо, а для поєдинку з Редкачем досі не було оприлюднено місце проведення, швидше за все, повернення Едріена на ринг буде відкладено.

 
За матеріалами: VRINGE
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне