Дмитро Підручний: На дистанції був не надто швидким, а стрільба була просто жахливою

Дмитро Підручний: На дистанції був не надто швидким, а стрільба була просто жахливоюДмитро Підручний після спринту на четвертому етапі Кубка світу у Обергофі (Німеччина) в інтерв’ю biathlon.com.ua розповів, як складалась для нього сьогоднішня гонка, в якій він зайняв 34 місце.

- Дмитре, ви сьогодні показали кращу в команді швидкість. Наскільки важко працювати на такій, м’яко кажучи, не зовсім зимовій трасі? Як відчували себе на дистанції після новорічної перерви?
- Траса дійсно зовсім не рівня етапу Кубку світу і це сумно, що з року в рік ті ж самі умови, а  цього року - це просто жах. Траса дуже брудна, багато каміння, ще й по ходу гонки вона швидко розбивається. Звичайно, що задоволення від гонки на ній не особливо отримуєш, але діватися немає куди, мусиш змагатися, та й всі в однакових умовах. Хотілося б, щоб траса була б у більш гарному стані. Після перерви я почуваю себе, в принципі, нормально, можу змагатися, бігти. Особливих зауважень немає. Я б сказав, що сьогодні на дистанції був не надто швидким. Не знаю, з чим це пов’язано, можливо, через перерву, треба трошки знов змагальної практики.

- Прокоментуйте свою стрільбу сьогодні, будь ласка.
- Стрільба була сьогодні просто жахливою. Навіть у таку погоду три промахи - це надто багато. Старався стріляти акуратно, але погодні умови були досить важкими, промахи були у всіх, та були й нулі, і можна було стріляти в нуль. На жаль, я не зміг.
Хочу сказати, що в мене взагалі зараз є проблеми зі стрільбою, думаю, що це через великий пропуск тренувань під час травми. Фізичну роботу я ще якось міг робити, а без однієї руки я нормально стріляти почав десь у середині листопада. Аналізуючи все це з тренером, вважаємо, що саме брак цієї роботи і впливає зараз на мою стрільбу.  

- На такій трасі, як сьогодні працювали лижі, чи справився наш сервіс?
- Так, лижі працювали задовільно, нарікань ніяких немає. Лижі їхали на рівні тих, з ким довелося змагатися на трасі.

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне