Дмитро Підручний: Усі налаштовані по-бойовому добігати цей сезон

Дмитро Підручний: Усі налаштовані по-бойовому добігати цей сезонЛідер чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний на етапі Кубка світу в Нове-Мєсто в спринті показав кращу швидкість в команді, втім, не все в нього вийшло на стрільбі. Дмитро розповів як оцінює гонку у своєму виконаннв.

- Дмитре, після чемпіонату світу у вас були деякі проблеми із коліном, ви відновлювалися. Як почували себе сьогодні на трасі? 

- Дискомфорт у мене постійний в коліні, тому що зв’язки і м’язи не відновилися до кінця, я відчуваю, що права нога трохи слабша, ніж ліва. І як і на чемпіонаті світу, так і тут, відчуваю, що деякі відрізки траси мені даються важче, ніж мало би бути. Але я стараюся використовувати свої можливості на інших відрізках траси. Сподіваюся, що не повториться те, що було на ЧС, як з кожною гонкою воно починає все більше боліти. Побачимо, може, деякі гонки треба буде пропускати, щоб нормально закінчити сезон.

- Прокоментуйте свою стрільбу, у чому саме помилилися на вогневих? 

- Важко сказати. Просто допустив багато помилок. Які саме - ще не аналізував. Ще не бачився з тренером, не обговорювали стрільбу. Сама пристрілка була сьогодні якась нервова, ще на пристрілці мені було важко на цьому стрільбищі. Чесно скажу, не можу зрозуміти, в чому причини. Думаю, за день-два я зможу все виправити. У першу чергу зараз треба зрозуміти, в чому причини промахів.

- Як оцінюєте свою роботу на трасі? Чи вдалося з кимось із топ-атлетів поборотися на якомусь з відрізків? 

- Я, на жаль, не біг з сильними суперниками на трасі безпосередньо, не стикався всю гонку. Біг якщо не сам, то поряд із спортсменами, які трохи слабше мого рівня. Тому оцінити по ходу гонки, добре чи погано біг, важко. Дивлячись на результат, для себе, начебто, біг непогано. Але до кінця не задоволений - програш великий ходом. Я розумію, що це Йоханнес Бьо, він всім багато везе. Але все рівно я не задоволений, що так багато програв.

- Мабуть, питання більше, як до капітана... Позаду важкий чемпіонат світу, який зараз настрій у нашій команді? 

- Настрій, як завжди, бойовий, змагальний. Усі приїхали з дому. Певно, перезавантаження моральне було - як у мене, так, бачу, і у решти хлопців. Усі налаштовані по-бойовому добре добігати цей сезон, усі намагаються зробити максимум. Тому сподіваюся, що ми виконаємо певні завдання, які стоять перед нами на цей сезон.

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне