Дмитро Підручний: Намагався чітко працювати на вогневих рубежах

Дмитро Підручний: Намагався чітко працювати на вогневих рубежахКапітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний провів сьогодні неймовірну гонку, посівши 5-те місце в спринті. Дмитро прокоментував свій виступ.

- Дмитре, ти сьогодні в «0» відпрацював на вогневому рубежі. Тобто туман і вітер таки допомогли трішки?
- Думаю, що так. Погодні умови дуже складні, часто змінюються. Я розумів, що в нуль сьогодні важко буде стріляти всім і намагався, перш за все, чітко працювати на вогневих рубежах - і мені це вдалося. Я дуже щасливий, що після всього, що було в мене в цьому сезоні, мені вдалося достойно виступати тут і боротися за високі місця.

- І по трасі, я бачу, було все добре, і фізично, на останньому колі зміг додати і показати хороший час.
- Я ще не бачив аналіз по колах, важко сказати, чи зміг додати, чи ні, але намагався вижати максимум від себе. І ті відрізки траси, де я зараз почуваюся краще, намагався там відпрацьовувати і використовувати це для того, щоб відігравати у суперників. Так як після операції круті підйоми мені даються важко, мені казали тренери, що я на них програвав трішки, а рівнинні відрізки – відігравав. Тому використовував свої фізичні можливості так, як треба було. І загалом, робив те, що міг.

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне