Дмитро Підручний: Для мене це сюрприз, що я можу тут змагатися

Дмитро Підручний: Для мене це сюрприз, що я можу тут змагатисяВ Оберхофі (Німеччина) на чемпіонаті світу з біатлону стартував змішаною естафетою. Дмитро Підручний, який ще нещодавно не вірив у те, що зможе повноцінно змагатися, біг на третьому етапі естафети. Спортсмен поділився враженнями від старту.

Дмитро Підручний: «Від лікарів та тренерів багато питань до мене було в плані фізичної готовності: як біглося, чи не турбувала нога, що було на стійці. Ми це обговорювали. Нога не турбувала, фізичний стан мене радує, шкода, що по трасі не було з ким зрівнятися, практично всю гонку провів сам, тільки на останньому колі наздогнав фіна і з ним відпрацював.

На фініші вдалося відірватися, це радує, що зміг додати на останніх метрах. Подивимося по аналізу, як я рухався відносно лідерів.

Шкода, що в стрільбі не зовсім все виходило - по одному промаху. Стоячи довго не міг добити, погнався за канадцем, бачив його досить близько і по трішечки його "з’їдав". І оці промахи на стрільбі, на жаль, думаю, ознака того, що кинувся наздоганяти його та далі пішло щось не так.

Дуже радий, що так швидко мені вдалося все це зробити. Дякую команді, всім, хто зі мною працював, допомагав і вірив в мене.  

У принципі, Юрай вже після операції говорив про чемпіонат світу, я, чесно кажучи, в це не вірив, тому що по реабілітації і, взагалі, післяопераційний стан був важкий: і фізично, і психологічно. Тому навіть перед стартом в Обертілліаху я не вірив, що мені вдасться поїхати сюди і, тим більше, потрапити в естафету і достойно тут відпрацювати. Тому для мене це такий маленький шок і сюрприз, що я можу тут змагатися».

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне