Артем Прима: Я не зовсім у тих кондиціях, які б приносили мені задоволення

Артем Прима: Я не зовсім у тих кондиціях, які б приносили мені задоволенняУкраїнський біатлоніст Артем Прима на етапі Кубка Світу в чеському Нове Мєсто в спринті з одним промахом зайняв 35- місце. Біатлоність розказав про свій виступ та оцінив стан траси.

- Артеме, як оціните підготовку організаторів до цього Кубку світу, особливо стан траси? 

- На даний момент погодні умови тут, в Чехії, такі, що вночі є невеличкий мінус: -3 - -4, а вдень +5 - +6, тепло. Сніг топиться, і є каша на дистанції. Це, в принципі так само, як і буває на будь-якій іншій трасі. Організатори щось намагаються робити, щоб траса була доброю, та все одно траса розбивається. Але ми всі бігаємо тут в однакових умовах.

- Прокоментуйте свій промах, будь ласка. 

- Нічого, начебто, не відчував на стрільбі, ніби працював в звичайному ритмі. По вітру все так само було, як і на пристрілці. Тренер по фінішу сказав, що стрільба дещо змістилась, і можна було зробити вліво поправку. Подивився аналіз, стріляв більш-менш швидко, але допустив габарит. На стійці намагався зібратися, бо за спиною був вже промах.  

- Ще до чемпіонату світу ви говорили, що ніяк після хвороби не знайдете свій звичний хід. Що зараз, як себе почуваєте на трасі? 

- Чесно скажу, не знаю на 100%, у чому причина, але констатую факт, що готовий десь на 90-92% від свого максимуму. Так, є деякі проблеми. Намагаюся з ними боротися, але сезон ще не закінчився. Цей етап тільки розпочався, потім ще два. Намагаюся вийти на оптимальну форму. Я не зовсім у тих кондиціях, в яких би хотів бути, які б приносили мені задоволення. Але не опускаємо рук, боремося. Ще будуть гарні старти, на це надіюсь, дай Бог, щоб так і було.   

А головне, щоб нашим воїнам було б трішки легше тримати оборону в країні і скоріше б була наша спільна українська Перемога. Саме це найголовніше зараз. Слава Україні!

 
За матеріалами: biathlon.com.ua
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне