Олена Білосюк, найімовірніше, достроково закінчить сезон 2023/24

Олена Білосюк, найімовірніше, достроково закінчить сезон 2023/24Українська біатлоністка Олена Білосюк, найімовірніше, не проведе жодної гонки на міжнародних турнірах у сезоні 2023/24.

Білосюк мала розпочати сезон на рівні змагань Кубка IBU, однак не пробігла жодної гонки. Зокрема, біатлоністка планувала свою участь перед спринтом на третьому етапі у норвезькому Шушені, але не виступила через проблеми з колінами.

Через проблеми з колінами біатлоністка не взяла участі й у чемпіонаті України, що відбувся у Сянках. А тепер припускає, що для неї сезон 2023/24 може закінчитися, не розпочавшись.  

За словами Білосюк, проблеми з колінами потребують операції. Біатлоністка відзначила, що ще не ухвалила остаточного рішення щодо цього, однак з врахуванням реабілітаційного періоду після операції вона може й не повернутися до кінця сезону 2023/24.

«Дізналася, що за рекомендацією лікаря потребую операції. Ще думаю, неготова до цього. У нас зима коротка, я вже пропустила пів сезону. Поки реабілітація, то мало шансів, що я буду помічена [на якихось змаганнях]. Травма? Обидва коліна», — сказала біатлоністка.

Останній міжнародний старт Олени Білосюк датований 18 березня. Тоді на етапі Кубка світу в Голменколлені вона посіла 57-ме місце в спринті.
Після зміни тренерського штабу Білосюк потрапила під «вектор омолодження складу», який організував Микола Зоц. Через це біатлоністка не увійшла до складу збірної України й на літній чемпіонат світу.

4-й етап КС з біатлону в Обергофі: склад збірної України та розклад гонок

4-й етап КС з біатлону в Обергофі: Чоловічий спринт перенесено

 
За матеріалами: Суспільне Спорт
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне