Чоловіча збірна України з біатлону найсильнішим складом виступить на чемпіонаті Європи

Чоловіча збірна України з біатлону найсильнішим складом виступить на чемпіонаті ЄвропиЧоловіча збірна України з біатлону оголосила склад на чемпіонат Європи, який відбудеться у швейцарському Ленцерхайде. Склад команди назвав старший тренер команди Юрай Санітра.

Збірна України закінчила виступи на п'ятому етапі Кубка світу в Рупольдингу. Там українцям вдалося показати найкращий результат сезону в естафеті - шосте місце.

Наступний етап Кубка світу відбудеться в італійському Антгольці. А після нього відбудеться чемпіонат Європи, на який Україна відправитися найсильнішим складом.

До заявки збірної України на Євро-2023 увійшли шість біатлоністів. У складі не опинилося лише Дмитра Підручного: лідер збірної України продовжує готуватися до повернення на біатлонну трасу.

У порівнянні зі складом на попереднє Євро-2022, у команді залишилися лише два біатлоністи - Денис Насико та Тарас Лесюк. До них приєдналися ще чотири представники команди «А».

Склад чоловічої збірної України на чемпіонат Європи
Артем Прима
Антон Дудченко
Богдан Цимбал
Тарас Лесюк
Денис Насико
Артем Тищенко 


Чемпіонат Європи з біатлону відбудеться з 23 до 29 січня. Він стане останнім стартом перед чемпіонатом світу, який пройде в Обергофі з 6 до 19 лютого.

У програмі чемпіонату Європи з біатлону - чоловічі та жіночі індивідуальні гонки, спринти та персьюти. Закриватимуть турнір змішані естафети - класична та одиночний мікст.

 
За матеріалами: «Суспільне спорт»
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне