Костюк після поразки у фіналі турніру в Сан-Дієго: Звичайно, я засмучена

Костюк після поразки у фіналі турніру в Сан-Дієго: Звичайно, я засмученаУкраїнська тенісистка Марта Костюк прокоментувала фінальний поєдинок на турнірі WTA 500 у Сан-Дієго, в якому вона поступилася (7:5, 2:6, 2:6) першій ракетці Великобританії Кеті Бултер.

WTA-500. Сан-Дієго. Марта Костюк поступилась Кеті Бултер: огляд фінального матчу (Відео)

 «Як я почуваюся зараз? Як і будь-яка людина, яка програла у фіналі (посміхається). Звичайно, я засмучена, але це був чудовий тиждень для мене.

Умови сьогодні дуже відрізнялися від тих, що були раніше. Було дуже холодно. Занадто холодно. Думаю, що в подібних умовах я ще ніколи не змагалася. Мені здається, це було не на мою користь, на жаль. Те, що було моєю перевагою, сьогодні було трохи нівельовано. Можливо, результат був би іншим, якби ми грали раніше. Бултер добре скористалася тими шансами, які в неї були, тож...

Але в будь-якому разі це був чудовий тиждень. Зі мною залишаться спогади моїх камбеків на цьому турнірі. Попереду на мене чекають важливі змагання. Я готова трохи відпочити і знову працювати. Подивимося, що принесе новий тиждень. Знаєте, новий тиждень - нові історії (усміхається). Це ж теніс, тому побачимо».

Зазначимо, що для Марти це був другий фінал турніру WTA у кар'єрі.

Найближчого місяця Марта Костюк виступить на двох турнірах WTA 1000, які відбудуться в Індіан-Веллс і Маямі.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне