Ястремська: У другому сеті я відчула таку втому, наче я вже у ліжку

Ястремська: У другому сеті я відчула таку втому, наче я вже у ліжкуУ стартовому матчі на турнірі WTA 500 у Лінці (Австрія) Даяна Ястремська у трьох сетах обіграла «кваліфаєрку» Еріку Андрєєву.

Українська тенісистка в інтерв'ю на корті прокоментувала свій виступ.

«Котра зараз година? Ось тепер я розумію в чому справа... Щодня з того часу, як сюди приїхала, приблизно о 15-16 годині я почувалась так, наче хочу спати. Це в мене ще є ця адаптація після Австралії. 

Перший сет минув доволі добре, але в другому я відчула таку втому, наче я вже у ліжку. Не знаю, як це пояснити, це просто треба відчути. А третій сет... Я пішла до ванної кімнати, трохи перекусила гелем, і просто відпустила ситуацію. Як буде, так буде. Але я надзвичайно щаслива, що зуміла впоратись, виправити деякі деталі... Тож я дуже щаслива, що виграла. 

Загалом, я почуваюся дуже добре. Тіло вже відновилося після дев'яти попередніх матчів [на Australian Open]. Просто я ще відчуваю адаптацію, ніби хочу спати. Впевнена, завтра все буде набагато краще».

У другому колі Ястремcька зіграє проти хорватки Дони Векич (№34 WTA), яка отримала третій номер посіву і перше коло пропускає.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне