Ястремська розповіла про травму під час півфіналу Australian Open

Ястремська розповіла про травму під час півфіналу Australian OpenУкраїнська тенісистка Даяна Ястремська на пресконференції після поразки у півфіналі Australian Open розповіла про свою травму, через яку в першому сеті викликала на корт фізіотерапевта.

- Даяно, це не той результат, на який ви розраховували сьогодні, але не могли б ви поділитися своїми думками про матч, а також про травму, яку отримали в першому сеті, і з якою вам допомагав фізіотерапевт на корті
- Що ж, результатом я задоволена. Я не засмучена програшем. Я все одно вважаю, що це був чудовий турнір для мене. Зазвичай на турнірах Grand Slam потрібно зіграти сім матчів, а я зіграла дев'ять, тому я дуже пишаюся собою. 

Я не дуже засмучена програшем, але дуже засмучена тим, що мені забракло емоцій, фізичної підготовки, що я не відновилася для сьогоднішнього матчу. Були важливі моменти, коли я мала викластися трохи більше, ніж вона. Я відчувала, що просто не вистачає ресурсу. 

Травма, знаєте, сьогодні після розминки я відчула, що мені трохи болить живіт, м'язи живота. І в першому сеті після двох геймів я відчула, що завдала удару з форхенда, і в мене почався сильний біль там. Тож я взяла медичний тайм-аут. 

Стало трохи краще, але все одно я відчувала, десь глибоко всередині, що я не зможу справді віддати всі свої сили, бо їх було вже не так і багато.

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне