Даяна Ястремська: Я пишаюся тим, що я українка

Даяна Ястремська: Я пишаюся тим, що я українкаУкраїнська тенісистка Даяна Ястремська дала експрес інтерв'ю на корті після перемоги над сьомою ракеткою світу чешкою Маркетою Вондроушовою у матчі першого кола Australian Open.

«Чи я могла зіграти краще, ніж сьогодні? Думаю, звичайно, могла б. Мені здається, сьогодні справді був відмінний матч. Завжди приємно грати проти Маркети, ми вже зустрічалися кілька разів і, до речі, востаннє, коли ми грали я програла їй, так що трохи переживала. Намагалася просто насолоджуватися матчем, сьогодні була неймовірна підтримка трибун. Спасибі вам велике.

Чи подобається мені грати в такий агресивний теніс? Думаю це у моєму характері. У звичайному житті, я в основному досить активна, тому така сама на корті. Я граю в такий теніс із самого дитинства і отримую від цього задоволення. Так, у мене буває багато помилок, але все гаразд, коли ти граєш агресивно, то це нормально.

- Даяно, на вашій тенісній сумці ми бачимо наклейки з чіткими меседжами на кшталт «Будь хоробрим, як українець». Що зараз надихає вас, коли ви виходите на корт?
- Щоб розповісти про те, що відбувається в Україні, кількох секунд недостатньо. Я дуже пишаюся нашою країною. Пишаюся нашим народом. Пишаюся нашими воїнами.
Коли я була в Брісбені, перед моїм матчем, до будинку моєї бабусі потрапила ракета. Тяжко було грати. Нам потрібно пам'ятати та надавати якнайбільше підтримки Україні. Я пишаюся тим, що я українка і дякую вам усім за підтримку!

 
За матеріалами: Великий теніс України
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне