Australian Open. Людмила Кіченок і Олена Остапенко поступилися у фіналі

Australian Open. Людмила Кіченок і Олена Остапенко поступилися у фіналіВ Мельбурні (Австралія) на першому у сезоні турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії у жінок в парному розряді відбувся фінальний матч.

Українка Людмила Кіченок зі своєю напарницею Оленою Остапенко з Латвії, які були посіяні під одинадцятим номером, поступилися у двох сетах другим сіяним Се Су-Вей з Китайського Тайбею та бельгійці Елісе Мертенс з рахунком 1:6, 5:7.

За 1 годину 33 хвилини перебування на корті Кіченок і Остапенко реалізували два брейк-пойнти з трьох зароблених, виконали чотири ейси і припустились п’ятьох подвійних помилок. На рахунку суперниць шість брейків, один ейс і шість подвійних помилок.

Кіченок та Остапенко вперше зіграли разом у фіналі турніру Grand Slam. На команду вони заробили 1300 рейттингових очок і A$400,000 призових.

Елізе Мертенс та Се Су-Вей виграли другий спільний титул Grand Slam. За успіх у Мельбкрні вони отримають 2000 рейтингових очок і A$730,000 призових.

Нагадаємо, що Се СУ-Вей два дні тому стала чемпіонкою турніру у змішаному розряді з поляком Яном Зелінським.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія).  Призовий фонд $3,833,000. Відкриті корти. Хард.  

Фінал. Жінки. Парний розряд.
Се Су-Вей /Елісе Мертенс (Китайський Тайбей/Бельгія, 2) – Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 11) – 6:1, 7:5

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне