Australian Open. Се Су-Вей і Ян Зелінські – чемпіоні у змішаному розряді

Australian Open. Се Су-Вей і Ян Зелінскі – чемпіоні у змішаному розрядіСьогодні, 26 січня, в Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії  у змішаному парному розряді відбувся фінальний матч.

Китаянка Се Су-Вей та поляк Ян Зелінські, посіяні під третім номером грали проти другої пари турніру – американки Дезіре Кравчик і британця Ніла Скупскі. Матч тривав 1 годину 57 хвилин і закінчився на користь Су-Вей і Зелінскі з рахунком 6:7(5), 6:4, 11-9.

Переможці зробили три брейки з п’яти можливих, виконали три ейси і двічі помилились при подачі. Кравчик і Скупскі реалізували два брейк-пойнти з чотирьох зароблених, п’ять разів подали навиліт і припустились трьох подвійних помилок.

38-річна Се Су-Вей за кар'єру виграла 6 титулів Grand Slam у жіночому парному розряді. У фіналі міксту вона виступала уперше. Недавно китаянка оголосила про завершення кар’єри в одиночному розряді, вирішила зосередитися  на грі в парному розряді.

Для 27-річного Зелінські цей титул у Мельбурні став першим в кар’єрі.

Се Су-Вей і Зелінськи на команду заробили A$165,000 призових.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Відкриті корти. Хард. Змішаний парний розряд.  

Фінал
Се Су-Вей/Ян Зелінські (Китійський Тайбей/Польща, 3) - Дезире Кравчик/Ніл Скупски (США/Велика Британія, 2) – 6:7(5), 6:4, 11-9

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне