Australian Open. Людмила Кіченок і Олена Остапенко стали фіналістками

Australian Open. Людмила Кіченок і Олена Остапенко стали фіналісткамиВ Мельбурні (Австралія) на першому у сезоні турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії у жінок в парному розряді відбулись матчі 1/2 фіналу.

Українка Людмила Кіченок зі своєю напарницею Оленою Остапенко з Латвії, які були посіяні під одинадцятим номером, перемогли канадійку Габріелу Дабровські та Ерін Рутліфф з Нової Зеландії з рахунком 7:5, 7:5.
До відома - Дабровські і Рутліфф чинні чемпіонки US Open.

Поєдинок тривав 1 годину 35 хвилин. За цей час Кіченок і Остапенко зробили шість брейків з восьми можливих, виконали два ейси і припустились п’ятьох подвійних помилок. Суперниці реалізували чотири брейк-пойнти з десяти, три рази подали навиліт і двічі помилились на подачі.

У фіналі Australian Open Людмила і Олена зіграють проти других сіяних Се Су-Вей з Китайського Тайбею і бельгійки Елісе Мертенс, які перемогли австралійсько-чеський дует, посіяний під третім номером Сторм Хантер/Катержина Сінякова з рахунком 7:5, 1:6, 6:3.

Зазначимо, що і Людмила і Олена вперше заграють у фіналі Grand Slam у парному розряді.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія).  Призовий фонд $3,833,000. Відкриті корти. Хард.  

1/2 фіналу. Жінки. Парний розряд. 
Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 11) - Габріела Дабровські/ Ерін Рутліфф (Канада/Нова Зеландія, 4) – 7:5, 7:5

Се Су-Вей /Елісе Мертенс (Китайський Тайбей/Бельгія, 2) – Сторм Хантер/Катержина Сінякова (Австралія/Чехія, 3) – 7:5, 1:6, 6:3

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне