Australian Open. Кіченок і Остапенко успішно стартували і парному розряді

Australian Open. Кіченок і Остапенко успішно стартували і парному розрядіВ Мельбурні (Австралія) на першому у сезоні турнірі серії Grand Slam – Відкритрму чемпіонаті Австралії (Australian Open) у жінок в парному розряді проходять матчі першого кола.

Українка Людмила Кіченок зі своєю напарницею Оленою Остапенко з Латвії, які були посіяні під одинадцятим номером стартували з нелегкої перемоги над американським дуетом Еміна Бекташ/Кайла Дей. Матч тривав 1 годину 33 хвилини і закінчився на користь Кіченок і Остапенко з рахунком 6:4, 7:6(3).

Переможниці реалізували три брейк-пойнта з шести, виконали шість ейсів і тричі помилились при подачі. На рахунку суперниць два брейки і п’ять ейсів при відсутності подвійних помилок.

У другому колі Кіченок і Остапенко  зустрінуться з володарками wild card, австралійською парою Кімберлі Біррелл/Олівія Гадецкі. 

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія).  Призовий фонд $3,833,000. Відкриті корти. Хард.  Парний розряд.
Перше коло. Жінки.
Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 11) - Еміна Бекташ/Кайла Дей (США/США, Alt) – 6:4, 7:6(3)
Кімберлі Біррелл/Олівія Гадецкі (Австралія/Австралія, WC) -  Варвара Грачова /Сабріна Сантамарія (Франція/США) – 6:0, 6:3



 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне