Australian Open. Людмила Кіченок і Олена Остапенко вийшли у 1/8 фіналу

Australian Open. Людмила Кіченок і Олена Остапенко вийшли у 1/8 фіналуВ Мельбурні (Австралія) на першому у сезоні турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії у жінок в парному розряді проходять матчі другого кола.

Українка Людмила Кіченок зі своєю напарницею Оленою Остапенко з Латвії, які були посіяні під одинадцятим номером, здобули вольову перемогу над володарками wild card - австралійською парою Кімберлі Біррелл/Олівія Гадецкі (Австралія, Австралія, WC) з рахунком 3:6, 7:6(8), 6:3.  

Матч тривав 2 години 36 хвилин. По ходу поєдинку у обох пар було по 11 брейк-пойнтів, з яких Кіченок і Остапенко реалізували п’ять, а їх суперниці – чотири. Людмила і Олена також п’ять разів подали навиліт і тричі помилились при подачі, а на рахунку австралійок сім ейсів і шість подвійних помилок. Зазначимо, що у другому сеті на тай-брейку Кіченок і Остапенко відіграли чотири матчболи.

За вихід у чвертьфінал турніру Кіченок і Остапенко зіграють проти китаянок Ву Фан-Сянь і Чжу Лінь, які обіграли чешку Лінду Носкову і Лін Цзу з Китаю з рахунком 6:4, 6:2.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія).  Призовий фонд $3,833,000. Відкриті корти. Хард.  Парний розряд.

Друге коло. Жінки.
Людмила Кіченок/Олена Остапенко (Україна/Латвія, 11) - Кімберлі Біррелл/Олівія Гадецкі (Австралія, Австралія, WC) – 3:6, 7:6(8), 6:3

Ву Фан-Сянь/Чжу Лінь (Китайський Тайбей/Китай)  – Лінда Носкова/Сію Ван (Чехія/Китай) – 6:4, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне