Australian Open. Ястремська перемогла Азаренко і стала чвертьфіналісткою

Australian Open. Ястремська перемогла Азаренко і стала чвертьфіналісткоюВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії (Australian Open) у жінок в одиночному розряді проходять матчі четвертого кола.

Українська тенісистка Даяна Ястремська (№93 WTA), яка пройшла через кваліфікацію, завдала поразки у двох сетах Вікторії Азаренко (№22 WTA), яка виступає під нейтральним статусом. Матч тривав 2 години 7 хвилин і закінчився перемогою українки з рахунком 7:6(6), 6:4.

Ястремська реалізувала п’ять брейк-пойнтів із одинадцяти зароблених, виконала п’ять ейсів і припустилась шістьох подвійних помилок. Азаренко зробила чотири брейки, чотири раза подала навиліт та тричі помилилась при подачі.

Зазначимо, що перед початком зустрічі Ястремська відмовилася від спільного фото з білоруською тенісисткою, а після поєдинку не потисла їй руку.

Ястремська уперше в кар’єрі зіграє у чвертьфіналі турніра  Grand Slam.  

Суперницею українки по виходу до півфіналу змагань буде чешка Лінда Носкова (№50 WTA), яка стала чвертьфіналісткою на відмові Еліни Світоліної (№23 WTA) через травму.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Хард.  Одиночний розряд. Призовий фонд А$39,264,000. 128 учасниць.
Четверте коло
Даяна Ястремська (Україна, Q) – Вікторія Азаренко (-, 18) – 7:6 (6), 6:4

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне