Australian Open. Ястремська перемогла Грачову і вийшла до третього кола

Australian Open. Ястремська перемогла Грачову і вийшла до третього колаВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії (Australian Open) у жінок в одиночному розряді проходять матчі другого кола.

Українська тенісистка Даяна Ястремська(№93 WTA), яка пройшла через кваліфікацію,  нанесла поразку представниці Франції Варварі Грачовій (№39 WTA) з рахунком 6:3, 6:2.
За 1 годину 6 хвилин ігрового часу Ястремська зробила три брейки з чотирьох можливихі відіграла єдиний брейк-пойнт суперниці. Даяна виконала п’ять ейсів і один раз помилилась на подачі. Грачова два рази подала навиліт і припустилась однієї подвійної помилки.  

У третьому колі змагань у Мельбурні Ястремьска зустрінеться з американкою Еммою Наварро (№26 WTA), яка перемогла італійку Елізабетту Конччаретто (№66 WTA) - 4:6, 6:3, 6:3.

Додамо, що Ястремська вдруге в кар'єрі зіграє в третьому колі Australian Open і вчетверте на цій стадії на турнірах Grand Slam .загалом.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Хард.  Одиночний розряд. Призовий фонд $39,264,000. 128 учасниць.
Друге коло
Даяна Ястремська (Україна, Q) – Варвара Грачова (Франція) – 6:3, 6:2
Емма Наварро (США, 27) -  Елізабетта Конччаретто (Італія) – 4:6, 6:3, 6:3

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне