WTA-500 Брисбен. Калініна і Костюк вибули у другому колі

WTA-500 Брисбен. Калініна і Костюк вибули у другому коліВ Брисбені  (Австралія) на турнір категорії WTA 500 - Brisbane International presented by Evie з призовим фондом  $1 736 763 проходять матчі другого кола.  

Українські тенісистки - посіяна під 12 номером Ангеліна Калініна (№27 WTA) та Марта Костюк (№38 WTA) не змогли подолати бар’єр другого кола.  

Калініна, яка стартувала у другому колі, програла француженці Кларі Бюрель (№56 WTA) з рахунком 4:6, 1:6. Поєдинок тривав 1 годину 21 хвилину. На рахунку українки один реалізований брейк-пойнт з чотирьох можливих проти п’яти з 11-ти у суперниці. Ангеліна також виконала один ейс при чотирьох подвійних помилках, а Бюрель два рази подала навиліт та тричі помилилась на подачі. В особистих зустрічах француженка вийшла уперед – 2:1. 

Костюк за 1 годину 28 хвилин поступилася росіянці Дар’ї  Касаткіній (№18 WTA) з рахунком 3:6, 4:6. На рахунку Марти два брейки з двох можливих, у Дар’ї – п’ять з 12-ти.  Українка виконала три ейси і чотири рази помилилась на подачі, а росіянка навиліт не подавала і допустила п’ять подвійних помилок. Тепер в їх особистих зустрічах Касаткіна стала лідером – 3:2.  

Нагадаємо, раніше, у першому колі потерпіла поразку Даяна Ястремська, яка потрапила до основної сітки через кваліфікацію. Україна програла Дар’ї Савілл (WC) з Австралії – 0:6, 4:6.  

Таким чином, на турнірі в Брісбіні у одиночному розряді українок не залишилось. 

Теніс. WTA 500 - Brisbane International presented by Evie. Брісбен (Австралія). Хард.  Призовий фонд $1 736 763. Одиночний розряд. 48 учасниць. 
Друге коло
Клара Бюрель (Франція) – Ангеліна Калініна (Україна, 12) – 6:4, 6:1
Дарья Касаткіна (Росія) – Марта Костюк (Україна) – 6:3, 6:4

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне