Australian Open. Калініна і Костюк не пройшли до 1/8 фіналу

Australian Open. Калініна і Костюк не пройшли до 1/8 фіналуВ Мельбурні (Австралія) на першому в сезоні турнирі Великого шлему Australian Open у жінок проходять матчі третього кола.

25-річна українка Ангеліна Калініна (WTA 40) програла 27-річній чешці Барборі Крейчиковій (WTA 23).

Матч тривав 1 годину 25 хвилин і завершився на користь чешки з рахунком 6:2, 6:3. Калініна реалізувала один брейк-пойнт з чотирьох можливих, жодного разу не подала навиліт та припустилась трьох подвійних помилок. На рахунку Крейчикової п’ять брейків, три ейси і дві подвійні помилки.

Australian Open. Калініна і Костюк не пройшли до 1/8 фіналуЗа вихід в 1/4 фіналу змагань Крейчикова зіграє проти третьої ракетки світу американки Джессіки Пегули, яка розгромила 20-річну українку Марту Костюк (WTA 57) – 6:0, 6:2.

За 1 годину 5 хвилин ігрового часу Костюк зробила один брейк з дев’яти можливих, один раз подала навиліт і припустилась вісьмох подвійних помилок. Пегула навиліт не подавала, зробила шесть брейків і чотири  подвійні помилки.

Нагадаємо Костюк і Калініна продовжать виступ на Australian Open у парному розряді – Марта разом із румункою Єленою-Габріелою Русе, а Ангеліна з Елісон ван Ейтванк із Бельгії.

Теннис. Grand Slam. Australian Open. Мельбурн (Австралия) Хард. Призовий фонд $51 384 291. 128 учасниць.
Жінки. Третє коло.
Барбора Крейчикова (Чехія, 20) - Ангеліна Калініна (Україна,) – 6:2, 6:3
Джессіка Пегула (США, 3) – Марта Костюк (Україна) – 6:0, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне