Australian Open. Ястремська виграла кваліфікацію

• Australian Open. Ястремська виграла кваліфікаціюВ Мельбурні (Австралія) на першому у сезоні турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії (Australian Open) з призовим фондом $39,264,000 проходить кваліфікація.

Українська тенісистка Даяна Ястремська (№96) WTA), у фінальному раунді у трьох сетах здолала володарку wild card Майю Джойнт (№573) з Австрілії. Матч тривав 1 годину 50 хвилин і завершився перемогою українки з рахунком 6:2, 1:6, 6:4.

По ходу поєдинку у суперниць було по п’ять брейк-пойнтів, з яких Ястремська реалізувала всі, а Джойнт – чотири. Даяна один раз подала навиліт і припустилась шістьох подвійних помилок. Австралійка виконала три ейси і чотири рази помилась при подачі.

За вихід до основної сітки Australian Open Даяна раніше перемогла у першому раунді хорватку Лею Бошкович (6:3, 4:6, 6:3), а у другому – гречанку Валентині Грамматікопулу (6:4, 3:6, 6:4).

Нагадаємо, що кращий результат Ястремської на Відкритому чемпіонаті Австралії це вихід до третього кола у 2019 році, де вона поступилась Серені Уільямс.  

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Хард.  Одиночний розряд.
Кваліфікація. Третє коло.
Даяна Ястремська (Україна, 1) – Майа Джойнт (Австралія, WC) – 6:2, 1:6, 6:4

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне