Australian Open. Марта Костюк віддала лише три гейми за виход у 1/4 фіналу

Australian Open. Марта Костюк віддала лише три гейми за виход у 1/4 фіналуВ Мельбурні (Австралія) на турнірі серії Grand Slam – Відкритому чемпіонаті Австралії у жінок в одиночному розряді проходять матчі четвертого кола.

Українська тенісистка Марта Костюк (№37 WTA) розгромила «нейтральну» тенісистку Марію Тимофєєву (№170 WTA). Для перемоги з рахунком 6:2, 6:1 українці знадобилась 1 година 16 хвилин.

Костюк реалізувала чотири брейк-пойнти з п’яти і не дозволила суперниці реалізувати жодного з чотирьох зароблених брейк-пойнтів. Марта виконала один ейс і припустилась однієї подвійної помилки. Тимофеєва навиліт не подавала та двічі помилилась на подачі.

Суперницею Марти за місце у півфіналі Australian Open буде четверта ракетка світу та чинна чемпіонка US Open – американка Коко Гауфф.

Зазначимо, що Костюк вперше у кар’єрі зіграє у чвертьфіналі турніра Grand Slam. Раніше тільки Еліна Світоліна доходила до цієї стадії в Мельбурні (2018, 2019). Поки що жодній українській тенісистці не вдавалося пройти до півфіналу Australian Open.

Теніс. Australian Open - Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Хард.  Одиночний розряд. Призовий фонд А$39,264,000. 128 учасниць.
Четверте коло
Марта Костюк (Україна) – Марія Тимофєєва (-, Q) – 6:2, 6:1
Коко Гауфф (США , 4) – Магдалена Фреч (Польща) – 6:1, 6:2

 
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне