Медведєв назвав тенісиста, який замінить Федерера, Джоковича і Надаля

Медведєв назвав тенісиста, який замінить Федерера, Джоковича і НадаляРосійський тенісист Даниїл Медведєв назвав тенісиста, який замінить «Велику трійку» — швейцара Роджера Федерера, іспанця Рафаеля Надаля та серба Новака Джоковича.

«Я повинен сказати, що Карлос Алькарас — найкращий вибір для відповіді на це питання, тому що він самий молодий №1 у світовій історії. У нас є такі ребята, як Новак, Рафа, Роджер, і він побив цей рекорд. Хоча ми думали, що немає рекордів, які хтось міг би встановити, крім них.

Я спостерігав за ним у Буенос-Айресе. То, як Карлос б'є по м'ячу, це чистий талант. Ви не можете це натренувати. Сила у нього неймовірна. Алькарас може виграти дуже багато.

Важливо сказати, що Карлос може і проігрувати. Він недавно отримав травму, так що ніколи не знаєш, як складеться кар'єра. Я би поставив Алькараса на перше місце.

Хольгер Руне теж дуже молодий, а вже виграв «Мастерс». Тоже здорово грає. Теніс — не легкий вид спорту. Николи не знаєш, як складеться кар'єра людини. Якщо мені потрібно вибрати їх двох, вони будуть самими молодими і самими перспективними», — сказав Медведєв.

 
За матеріалами: Чемпионат
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне