Наомі Осака чекає на дитину

Наомі Осака чекає на дитинуЕкс-перша ракетка світу Наомі Осака оголосила про свою вагітність.  

«Хочу скоріше повернутися на корт, але невелика новина з мого життя в 2023 році», - написала Осака в соцмережах, доклавши знімок УЗД. 

«Останні кілька років вийшли, м'яко кажучи, цікавими. Але, на мій погляд, найскладніші періоди життя можуть водночас бути найвеселішими. Кілька місяців без спорту дали мені можливість знову усвідомити, як я люблю та ціную гру, якій присвятила своє життя. Я розумію, що життя коротке, і не сприймаю жодних моментів як належне. Щодня - новий подарунок згори та нова пригода. У мене дуже багато попереду, а зараз я з нетерпінням чекаю того, як моя дитина буде дивитися мої матчі і говоритиме: "Це моя мама". Ха-ха. 

2023 для мене буде повний нових уроків. Сподіваюся побачити всіх на початку наступного, тому що я буду на Australian Open-2024. Люблю вас нескінченно. 

P.S. Навряд чи в житті є абсолютно правильний шлях, але мені завжди здавалося, що якщо рухатися вперед з добрими намірами, то ти обов'язково знайдеш вірну дорогу». 

Нагадаємо, Наомі Осака – дворазова чемпіонка Australian Open. Цього року в основній сітці японку замінить українка Даяна Ястремська.

 
За матеріалами: GOTENNIS. RU
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне