Гвоздик поділився емоціями від бою Усик – Ф'юрі: Було дуже страшно

Гвоздик поділився емоціями від бою Усик – Ф'юрі: Було дуже страшноЕкс-чемпіон світу у напівважкій вазі українець Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) поділився своїми емоціями від поєдинку за безперечний титул у надважкому дивізіоні між його співвітчизником Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Гвоздик зізнався, що в середині поєдинку втратив віру у перемогу Усика. 

«Було дуже страшно. Певного моменту Ф'юрі знайшов свій бокс, свій ритм. Здавалося, що настала та мить, коли Олександр не зможе переламати хід бою на свій бік. 

Перші раунди, Ф'юрі начебто нічого не робив. Щось там бігав, корчив пики. Мені здавалося, що він не впевнений у собі. Потім зайшло кілька добрих аперкотів та інших ударів. Чаша терезів перейшла на його бік. При цьому Тайсон беріг сили в перших раундах, а Сашко одразу почав битися. 

Перші раунди, це була тактична гра, але потім Ф'юрі включився, і здавалося, що тільки нарощуватиме оберти. До того ж був момент, коли Ф'юрі вразив Олександра аперкотом. Тоді запахло смаженим, але Тайсон не зміг розвинути свій успіх, а наступного раунду Усик непогано відповів.

У цей момент Ф'юрі і ментально, і фізично закінчився. Мені здається, що після цього вже бій був одностороннім. Можливо після цього Тайсон і забрав якийсь раунд, але ми всі розуміли, що йому кінець», - сказав Гвоздик.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне