Камбосос про бій з Ломаченком: Я був би повним ідіотом, якби зробив це

Камбосос про бій з Ломаченком: Я був би повним ідіотом, якби зробив цеАвстралійський екс-чемпіон Джордж Камбосос (21-2, 10 КО) з великою повагою ставиться до українця Василя Ломаченка (17-3, 11 КО), з яким йому доведеться битися за вакантний титул IBF у головній події вечора боксу в Перті (Австралія) 12 травня. Але впевнений, що Ломаченко «вже не той», і що має все необхідне для перемоги над Василем.

«Даю гарантію, що у Ломаченка залишилося багато пального у бензобаку, — заявив Камбсос. — Але я не вірю, що в ньому палає колишній вогонь. Не думаю, що його переповнює бажання так само сильно, як раніше. При всьому цьому ніколи не можна недооцінювати такого хлопця, як Ломаченко. І я був би повним ідіотом, якби зробив це. 

Ломаченко — один із найвидатніших, і я дуже поважаю цього хлопця. Тож ми готуємось до кращої версії Ломаченка. Але щойно прозвучить стартовий гонг, від цієї поваги не залишиться сліду. Прийде час братися до роботи».

«У мене був приголомшливий табір з фантастичними спаринг-партнерами, які емулювали Ломаченко, і я маю геймплан від А до Я, — стверджує Джордж. — До такого хлопця, як Ломаченко, треба адаптуватись. У нього чудовий IQ, він чудовий на ногах, але йому також подобається йти вперед».

«Ми маємо свої фокуси в рукавах, — запевнив австралієць. — Чи маємо ми давити на нього? Ми зачекаємо та подивимося. Я готовий адаптуватися, я дуже вибуховий і динамічний. Я нікого не боюсь. Я прагну кращого, моє резюме говорить саме за себе. Я хочу жорсткого насиченого бою. Я хочу бійку».

 
За матеріалами: vRINGe
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне