Де Ла Хойя впевнений, що Мунгія відправить Альвареса на пенсію

Де Ла Хойя впевнений, що Мунгія відправить Альвареса на пенсіюГолова промоутерської компанії Golden Boy Promotions Оскар Де Ла Хойя впевнений, що у абсолютного чемпіона світу у другій середній вазі Сауля Альвареса почався спад, тому він не сумнівається, що його підопічний Хайме Мунгія здобуде перемогу у їхньому поєдинку.

«Є три причини, чому ви повинні дивитися бій «Канело» - Мунгія у прямому ефірі: б'ються два мексиканці та зміна правління. Хайме Мунгія переможе. Альварес обрав мого бійця для поєдинку на свято Синко Де Майя, але всі побачать передачу естафети.

"Канело" - великий боєць і бився з усіма, але настає час, коли у кожного бійця починається спад. Кожен має свій знос. Альварес переніс операції на колінах та плечах. Він мав важкий останній бій проти Джона Райдера, з хлопцем, з яким Мунгія досить легко розправився.

Хайме 27 років, у той час як «Канело» 34. Я думаю, що настав час Альваресу піти. Так, я справді думаю, що «Канело» має вийти на пенсію, але спочатку нехай поб'ється з Хайме. Я дуже хочу, щоб Мунгія надер йому дупу. Молоде покоління має скинути старе. Це має статися», - сказав Де Ла Хойя.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне