Саудівці відхилили можливість бою Олександр Усик – Філіп Хргович 17 лютого

Саудівці відхилили можливість бою Олександр Усик – Філіп Хргович 17 лютогоТурки Аль аш-Шейх, голова ради директорів General Entertainment Authority (GEA), повідомив, що вечір боксу «Вогняне кільце», головною подією якого мав стати бій за титул абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком, повністю скасовано.  

Нагадаємо, Ф'юрі отримав глибоке розсічення на тренуванні, внаслідок чого поєдинок з Усиком довелося перенести. Практично відразу з'явилися чутки, що обов'язковий претендент за версією IBF хорват Філіп Хргович може зустрітися з Олександром у головній події, але організаторам не сподобалася така ідея.

«Сьогодні стало відомо, що довгоочікуваний боксерський поєдинок між володарем титулу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф'юрі та об'єднаним чемпіоном Олександром Усиком, який отримав назву «Вогняне кільце», відкладено. Рішення було ухвалено після того, як Ф'юрі отримав розсічення над правим оком під час тренування в Ер-Ріяді.

Запланований на 17 лютого вечір боксу в Ер-Ріяді буде перенесений на пізніший термін, а квитки будуть повернуті публіці», - сказав Аль аш-Шейх.



 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне