Тренер считает, Джошуа более опасным соперник для Нганну, чем Фьюри

Тренер считает, Джошуа более опасным соперник для Нганну, чем ФьюриДьюї Купер, тренер камерунського бійця змішаних єдиноборств Френсіса Нганну, припустив, що майбутній бій проти Ентоні Джошуа може виявитися складнішим, ніж був проти Тайсона Ф'юрі.

«Бій з «Ей Джеєм» виявиться складнішим, ніж з Тайсоном? Я сам про це розмірковував. Це як вогонь та вода. Ф'юрі був водою. Вода може бути замороженою, у таком разі суперник боляче вдарить вас. Так само в тому бою нам довелося зіткнутися з відмінними навичками та високим рівнем IQ.

В той же час Джошуа - це вогонь. Вогонь може спалити або обпалити і вам буде дуже боляче. Так що бій проти Ентоні Джошуа такий самий складний, як і проти Тайсона Ф'юрі. Це через фактор сили, вогню, які є в руках «Ей Джея». Хлопець уміє нокаутувати своїх суперників.

Я знав, що Ф'юрі не зможе звалити Френсіса одним ударом. Йому потрібно викидати серії. Отже, якщо дивитися на все з цієї точки зору, то Джошуа небезпечніший. Обидва хлопці складні опоненти, особливо через відсутність у Френсіса досвіду. Але Нганну має свої переваги. Він сильний із міцним підборіддям і люди недооцінюють його витривалість», - сказав тренер.

 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне