Тренер Дюбуа розповів, чому його підопічний переможе Усика

Тренер Дюбуа розповів, чому його підопічний переможе УсикаШейн МакГіган, тренер обов'язкового претендента на титул WBA у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, вважає, що його підопічний здатний перемогти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика, який, на його думку, наблизився до спортивної старості.

«Олександр Усик – феноменальний боєць, але він людина з двома руками та двома ногами. Він менший, ніж Даніель. Я знаю, що ви можете це заперечувати, але Дюбуа - один із найжорсткіших панчерів у надважкій вазі. Я вірю, що він, мабуть, найсильніший панчер у дивізіоні. Якщо ви подивіться на Дерека Чісору, то він досяг страшенно великого успіху в бою з Усиком.

Ми всі зосередилися на тому, що Усік перебоксував Ентоні Джошуа. Його тактика була феноменальною, він повернувся в бій після того, як був приголомшений, показав хоробрість та стійкість. Але з того часу він трохи постарів. Якщо ти не скористаєшся цією можливістю, то опинишся наприкінці черги. Тут діє принцип ротації, і Дюбуа мав погодитись на цей бій», - сказав МакГіган в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing UK.


 
За матеріалами: Fightnews.info
КОММЕНТИРОВАТЬ
Популярний ролик
Опитування
Ми в соцмережах
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
Актуальне